Lídr do eurovoleb za ČSSD Jan Keller a europoslankyně Olga Sehnalová besedovali s občany v Hranicích na Moravě a Otrokovicích

beseda22.03.2014 V Hranicích na Moravě a v Otrokovicích proběhly včera další z besed s lídrem ČSSD do eurovoleb prof. Janem Kellerem, kterých se zúčastnila také současná europoslankyně a dvojka na kandidátce ČSSD Olga Sehnalová.

Za hojné účasti zazněla během obou setkání v otevřené diskusi témata, o nichž se v současnosti v Evropě nejvíce mluví. Jedním z hlavních témat byla aktuální situace na Ukrajině a její další vývoj ve vztahu k Evropské unii. Diskutovalo se také o nárůstu xenofobie a rasismu v Evropě, o síle politických skupin v Evropském parlamentu, dotazy se týkaly aktivit současných europoslanců. Olga Sehnalová představila svou dosavadní práci v oblasti ochrany spotřebitele, především dvojí kvality potravin, nekalých obchodních praktik a práv cestujících. Dalšími hosty byli také europoslankyně Zuzana Brzobohatá a europoslanec Vojtěch Mynář.

MUDr. Olga Sehnalová MBA

• Poslankyně Evropského parlamentu

Beseda v Hranicích nad Moravou

Beseda v Otrokovicích

Získejte registraci domén s tld .online, .space, .store, .tech zdarma!
Stačí si k jedné z těchto domén vybrat hosting Plus nebo Mega a registraci domény od nás dostanete za 0 Kč!
Objednat